Hurtig Levering   |   Fri fragt i Danmark    |  14 dages returret
Facebook Instagram

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for eacopenhagen.com

VILKÅR OG BETINGELSER

Ved køb via eacopenhagen.com accepterer du disse generelle betingelser:

GENEREL INFORMATION

Ea Copenhagen
Strandpromenade 10, 1 th.
4600 Køge
Cvr.: 41760869

Telefon: +45 20269503
E-mail: info@eacopenhagen.com

Vi forbeholder os retten til at ændre disse vilkår og betingelser uden forudgående varsel overfor dig. Den version af vilkårene, som gælder for din bestilling, vil være den der fremgår af eacopenhagen.com på det tidspunkt, hvor du afgiver din bestilling.

Du skal godkende og acceptere vores vilkår og betingelser, før du handler på webshoppen.

Når du har placeret en ordre, vil du modtage en ordrebekræftelse på dit køb via e-mail. Vi anbefaler, at du gemmer denne e-mail.

Du har altid ret til at fortryde dit køb inden 14 dage fra det tidspunkt, hvor du har modtaget dine varer, som er uddybet i afsnittet ”Fortrydelsesret”.

Endvidere er dit køb omfattet af Købelovens mangelregler, som du kan læse mere om i afsnittet ”Reklamation og fejlleverede varer”

BESTILLING
Varen bestilles online via www.eacopenhagen.com

Ved bestilling angives navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer og kontooplysninger.
Ved gennemført bestilling vil ordrebekræftelsen blive sendt pr. e-mail, til den
e-mailadresse, som du angiver i forbindelse med bestillingen. Vær opmærksom på, at i visse tilfælde kan ordrebekræftelsen opfattes som spam og ryger dermed i dit spamfilter – tjek venligst dette før du kontakter os.

Ved bestilling spærres beløbet på konto, men det hæves først når vi er sikre på, at hele din ordre er i orden og der laves faktura. Din betaling vil først blive trukket på den valgte betalingskort, når dine varer forlader vores lager.

Vi forbeholder os ret til at annullere aftalen om køb i en af de følgende situationer uden at være ansvarlige for erstatning eller andre omkostninger:

– Der opstår en utilsigtet fejl på hjemmesiden, f.eks. en betalingsfejl, prisfejl, oversolgte varer el. lignende.
– Dine betalingsoplysninger er ikke korrekte eller kan ikke verificeres.
– Din bestilling er afgivet med det formål at begå bedrageri mv. eller afgivet i forbindelse med en strafbar handling eller anden ulovlig aktivitet.

I tilfælde af en utilsigtet fejl på hjemmesiden, der gør at vi ikke kan lave en fyldestgørende levering af din ordre vil vi altid kontakte dig direkte inden afsendelse af din ordre.

PRISER
På eacopenhagen.com er alle de anførte priser for varer, forsendelsesomkostninger og andre omkostninger inklusive skatter, moms og afgifter.
Bemærk, at prisen på en style under udsalg og kampagner kan variere fra dag til dag. Læs mere om leveringsmuligheder under Forsendelse og levering.

BETALINGSMETODER
Hos eacopenhagen.com kan du betale med Dankort, Visa, MasterCard, Mobile Pay. Din betaling vil først blive trukket på den valgte betalingsmetode, når dine varer forlader vores lager.

Betaling med kreditkort
Du kan trygt anvende dit betalingskort hos os. Vores betalingssystem er certificeret via vores betalingsindløser. Der tages ikke kortgebyr ved betaling med kreditkort på eacopenhagen.com.

Betaler du med kort, vil du blive bedt om at indtaste dine personlige kortoplysninger i et nyt vindue.

Betaling med Mobile Pay
På eacopenhagen.com kan du anvende Mobile Pay som betalingsmetode. Der tages ikke gebyr ved betaling med Mobile Pay. Bemærk, at du skal have aktiveret nethandel i din Mobile Pay app for at kunne anvende Mobile Pay.

EKSPEDITIONSTID
Vi bestræber os på at afsende alle ordre fra dag til dag, men der kan gå 1-4 hverdage før du modtager din ordre.

LEVERING
Varer bestilt på eacopenhagen.com leveres med GLS til pakkeshops i hele Danmark. Vi sender alle vores pakker med GLS, hvor du har mulighed for selv at vælge den pakkeshop, der er nærmest dig.

Alle vores varer sendes som pakkepost. Dette gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer undervejs. Ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold.

Hvis pakken og/eller indholdet er beskadiget, bedes du straks tage kontakt til vores Kundeservice eller GLS. Ønsker du at klage over eventuelle fejl og mangler skal du informere os om det. Læs mere under afsnittet Reklamation.

I tilfælde af forsinkelser, restordre eller udsolgte varer, vil vi hurtigst muligt informere dig herom.

OMBYTNING
Hvis du ønsker at ombytte en vare eller flere fra din ordre, til en anden størrelse skal du sende varen retur til os. I mellemtiden gennemfører du en ny bestilling, efter gældende fragtbetingelser, på den vare du ønsker at ombytte til. På den måde får du dine nye varer leveret hurtigere og sikre dig at de ikke i mellemtiden bliver udsolgt til anden side. Vi kan desværre ikke tilbyde direkte ombytning, men tilbagebetaler dig pengene for din tidligere ordre, så snart vi modtager den retur.

FORTRYDELSESRET
Som forbruger har du 14 dages fuld fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.
Du kan IKKE fortryde købet ved at nægte at modtage varen eller undlade at afhente den, uden samtidig at give os besked.

Du kan fortryde købet ved blot at returnere varen indenfor 14 dage. Du kan returnere ved at sende varerne til os på følgende adresse:

Ea Copenhagen
Ryesgade 17 kld.
2200 København N

Pengene tilbageføres til samme konto, som du har betalt ordren fra. Du får en bekræftende mail på, at din retur er gennemført.

Bemærk: Du kan ikke udøve fortrydelsesretten ved blot at nægte at modtage varen eller ved at undlade at afhente den.

TILBAGEBETALING
Vi tilbagefører altid dine penge til samme betalingsmetode, som du betalte dine varer med. Pengene tilbageføres senest 5 dage fra den dag vi modtager dine returvarer, men oftest går det hurtigere.

Bemærk venligst at du ikke har krav på tilbagebetaling af leveringsomkostninger ved delvis fortrydelse af dit køb.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord; ”du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik”. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
Vi anslår værdien ud fra en konkret vurdering af den/de returnerede varer.

RETURNERING
Som forbruger har du 14 dages fuld fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Afhenter du din ordre i vores fysiske butik, gælder fristen fra den dag, du modtager din faktura pr. mail. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte, at modtage varen eller undlade at afhente den, uden samtidig at give os besked.

1. Udfyld den returformular der er leveret sammen med din ordre.

2. Vedlæg formularen sammen med dine returvarer, der skal være pakket forsvarligt ind, samt være i original emballage og have mærker påsat.

3. I forbindelse med returnering af fortrudt køb, står du selv for at betale fragtomkostningerne. Har du bestilt med levering af GLS, kan du med fordel bruge vedlagte returlabel til 39 kr., som bliver fratrukket dit returbeløb.
Ved brug af vores returlabel, skal din returpakke indleveres i nærmeste GLS pakkeshop.

Har du bestilt med levering i webshop og vil sende retur via posten, står det dig frit for, hvilken forsendelse du vil bruge. Returpakken sendes til Ea Copenhagen, Virumvej 64 2830 Virum. Vi afhenter IKKE i pakkeshops.

4. Ved brug af vores returlabel, skal din returpakke indleveres i nærmeste GLS pakkeshop.

5. Vælger du at sende ved anden metode, skal returpakken sendes med direkte levering til:

Ea Copenhagen
Ryesgade 17 kld.
2200 København N

Du modtager en bekræftende mail (kreditnota) på, at din retur er gennemført og få dage efter er pengene tilbageført på den konto, som ordren er betalt fra.

Bemærk, at du har ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager dem. Gem derfor kvittering på indlevering samt evt. track & trace nummer. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, til postbutik eller pakkeboks. I sådanne tilfælde må det forventes, at pakken ryger retur til afsender, hvorefter den må sendes på ny. Alle udlæg i sådanne situationer pålægges afsender.

REKLAMATION OG FEJLLEVEREDE VARER
Hos Ea Copenhagen er kunden altid i fokus, og vi gør alt for at have en tæt og ærlig dialog med dig.

Hvis du mod forventning skulle opleve fejl eller mangler ved en vare, er dit køb omfattet af Købeloven, herunder mangelreglerne, og du har 24 måneders reklamationsret på alle varer.
Du skal reklamere indenfor ”rimelig” tid efter, at du har opdaget evt. mangel ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som muligt.

Ved berettiget reklamation er returforsendelsen naturligvis fragtfri for dig, blot du kontakter os på forhånd og benytter den forudbetalte returlabel vi fremsender. Benyttes en dyrere fragtform er dette for egen regning.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Ved afviste reklamationer vil du blive kontaktet direkte.

Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage.

Varen sendes til:
Ea Copenhagen
Ryesgade 17 kld.
2200 København N

Inden du returnerer varen, bedes du på forhånd sende os en e-mail på: info@eacopenhagen.com

I mailen vedhæftes billede(r) samt beskrivelse af fejlen på varen.  Du vil herefter blive kontaktet om det videre forløb.  På den måde kan vi hurtigst muligt tilbyde en løsning på problemet på baggrund af dine informationer.

Oplever du at modtage en forkert vare, bedes du sende os en e-mail på info@eacopenhagen.com. På den måde kan vi hurtigst muligt tilbyde en løsning på problemet på baggrund af dine informationer.

Har vi mulighed for det, så sender vi fragtfrit en ny vare til dig, inkl. returlabel til den vare du har fået fejlleveret. Er varen udsolgt tilbagefører vi det fulde beløb til dig.
I tilfælde af fejlleverede varer er returforsendelsen naturligvis også fragtfri for dig.

KLAGEADGANG
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@eacopenhagen.com Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning,
Carl Jacobsens Vej 35,
2500 Valby.

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

LOVVALG OG VÆRNETING
Køb af varer på eacopenhagen.com er undergivet dansk ret. Enhver tvist afgøres af de danske domstole.

OPHAVSRET
Indholdet på eacopenhagen.com er ophavsret beskyttet og tilhører Ea Copenhagen ApS (CVR. nr. 41760869). Informationerne på websitet, inklusiv tekst, billeder og lyd, må ikke kopieres, hverken i privat eller kommercielt anliggende. At modificere indholdet på dette website er ulovligt. Lovovertrædelser vil blive efterfulgt.

PERSONDATA

Ea Copenhagen.com bestræber sig på at sikre, at dine personlige oplysninger beskyttes, når du bruger vores website og tjenester. Derfor har vi udarbejdet en politik for, hvordan dine personlige oplysninger behandles og beskyttes. Denne politik finder anvendelse på enhver behandling, vi foretager af dine personlige oplysninger.

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Vi indsamler personlige oplysninger om dig i form af:

Dit navn
Din adresse
Dit telefonnummer
Din e-mail

Vi kan indsamle disse personoplysninger, når du afgiver en bestilling på webshoppen, handler på vores website, kontakter vores kundeservice skriftligt, kommunikerer med os via e-mails og sociale medier og deltager i konkurrencer.

Indsamlingen af personlige kundeoplysninger på nystruposkov.dk sker inden for rammerne af eksisterende lovgivning og EU’s generelle forordning om databeskyttelse (GDPR).

Hvor lagres dine personlige oplysninger?

Ovenstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.

De personlige oplysninger, som vi indsamler fra dig, lagres i vores kundedatabase, samt i tilknyttede systemer, som kontrolleres af Ea Copenhagen.

Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til både lagring og behandling af dine oplysninger, men i alle tilfælde er Ea Copenhagen ansvarlig for lagring, behandling og beskyttelse af dine oplysninger.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Ea Copenhagen          via e-mail Info@eacopenhagen.com.

 

Hvordan indsamler vi dine personlige oplysninger?
Ea Copenhagen. com indsamler informationer fra dig via følgende kilder:

– Fra cookies, når du besøger hjemmesiden. F.eks. din IP-adresse, land, by, hvilke sider du kigger på, mærker, kategorier, hvad du klikker på og specifikke søgninger.
– Fra dit køb, herunder din e-mailadresse, ordrebeløb, hvilke varer du køber, hvilke mærker du køber, hvad du returnere etc.
– Fra din adfærd og engagement, i f.eks. nyhedsmails vi har sendt herunder åbningshastighed, clickrate, type af emailklient, tid brugt på læsning etc.
– Browsing, når du besøger eacopenhagen.com, indsamler vi informationer om alle besøg på vores website. Vi anvender disse informationer til at forbedre din brugeroplevelse, evaluere brugen og til at understøtte vores markedsføring.
– Analytisk værktøj, vi anvender forskellige analyseværktøjer, som f.eks. Google Analytics, der hjælper os med at indsamle statistikker om brugen af nystruposkov.dk for at give dig en bedre oplevelse.
– Fra dig, når du afgiver oplysninger om dig selv f.eks. ved at tilføje produkter på din ønskeliste eller din kundeprofil.
– Fra kreditvurdering, i tilfælde af at tredjeparts virksomhed har kreditvurderet dig.

 

Hvad bruger vi dine personlige oplysninger til?
Vi anvender dine personlige oplysninger til følgende formål:

– For at indfri købs- og returaftaler
– Til at overholde gældende lovgivning
– Oprettelse af din personlige konto hos eacopehagen.com
– Afsendelser af beskeder via e-mail vedrørende aktuelle ordrer
– Kontakt til dig i tilfælde af, at vi har brug for at kommunikere med dig vedrørende din ordre
– Besvarelse af dine henvendelser og information om nye eller ændrede tjenester
– Besked til vindere af onlinekonkurrencer
– Teste og forbedre vores systemer, der leverer tjenester
– Markedsføring så vi kan vise inspiration, tilbud og personlige anbefalinger via web, e-mail og tredjepartsmarkedsføring.

Såfremt du har givet dit udtrykkelige samtykke hertil, kan vi endvidere bruge dine personlige oplysninger til følgende formål:

– Afsendelse af markedsføringsmateriale som f.eks. nyhedsbreve, sms og andre elektroniske/digitale kanaler, som du selv har tilmeldt dig

Vi anvender også dine oplysninger til analyser for at kunne give dig relevant markedsføringsmateriale og information. Her er et konkret eksempel på dette:

1. Du køber et Tørklæde og tilmelder dig samtidig vores e-mail nyhedsbrev.
2. En uge senere besøger du vores hjemmeside via et link i vores nyhedsbrev.
3. Vores hjemmeside genkender dig, fordi du har klikket på linket i vores nyhedsbrev, og gemmer informationen om dig i en cookie på din computer eller SmartPhone.
4. Ved dit besøg på hjemmesiden kan vi så f.eks. fremhæve andre tørklæder, fordi hjemmesiden har gemt informationer om dit køb.
5. Næste gang du modtager nyhedsbrev fra os, kan det være, at vi i nyhedsbrevet har fremhævet noget af det tøj, du kiggede på sidste gang, du besøgte vores hjemmeside.

Vi lagrer dine personlige oplysninger, så længe de er nødvendige for, at vi kan udføre ovennævnte tjenester, eller så længe loven kræver det. Herefter slettes dine personlige oplysninger.

 

Hvem har adgang til dine personlige oplysninger?
Dine personlige oplysninger benyttes udelukkende af Ea Copenhagen. Vi formidler og sælger aldrig dine personlige oplysninger til tredjepart med henblik på markedsføring uden for Ea Copenhagen.

Dine personlige oplysninger overlades udelukkende til Ea Copenhagens samarbejdspartnere, som leverer ydelser på Ea Copenhagen vegne og i overensstemmelse med vores instrukser og kun til at opfylde ovennævnte tjenester. Disse samarbejdspartnere kan f.eks. være speditører i forbindelse med levering af varerne, leverandører af online services eller databehandlings-services, identitetskontrol og informationer omkring betaling.

 

Sikkerhed
Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.

Vi anvender kun samarbejdspartnere, der har implementeret samme politikker om beskyttelse af personlige oplysninger, sikkerhedsforanstaltninger og procedurer, som vi selv internt har gjort.

 

Hvad er dine rettigheder?
Du har, med visse lovbestemte undtagelse, til hver en tid ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig og at få slettet disse oplysninger. Hvis dine oplysninger er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, kan du bede om at få dem rettet.

Du kan til enhver tid tilbagekalde din tilladelse til, at vi bruger dine data til markedsføringsformål.
Du kan kontakte os ved enten at ringe eller skrive til vores kundeservice.

Tlf.nr: (+45) 20994188
E-mail: info@eacopenhagen.com

Ønsker du at klage over vores behandling af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K.

COOKIES

Accept af Cookies
Ved at benytte eacopenhagen.com accepterer du, at vi anvender cookies. En cookie er en lille datafil, som vi lægger på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren.

En cookie registrering er ikke en person henfør bar oplysning, men udelukkende en registrering af brugerens terminal og dennes adfærd på sitet. En adfærds registrering som kun bruges til optimering.
Cookies hos Eacopenhagen.com bruges ligeledes i form af anonyme statistik programmer og eventuelle ad-cookies som bruges via vores markedsføring.

Ea Copenhagen anvender samarbejdspartnere til at indsamle oplysninger om brugen af Ea Copenhagen.com Indsamlet data anvendes til følgende formål:

– Tekniske funktioner, som kan huske dine præferencer.
– Måling af trafik på websitet, så vi fx kan se, hvor mange der besøger vores site.
– Individuelt tilpasset annoncering på baggrund af din adfærd, så vi kan vise de annoncer, som er mest relevante for dig.
– Annoncering, så vi kan styre, hvor ofte du præsenteres for den samme annonce samt registrere, hvor mange der klikker på den.

 

Dataansvarlig for eacopenhagen.com er Ea Copenhagen ApS.

Ea Copenhagen Shop

 • Udsalg

  Støvet blå Cashmere cardigan – Ella

  Original price was: kr. 2.850,00.Current price is: kr. 1.227,00.
 • Udsalg

  Biche Cashmere Cardigan – Ella

  Original price was: kr. 2.850,00.Current price is: kr. 1.227,00.
 • Udsalg

  Lys Blå Cashmere bluse – Carla

  Original price was: kr. 2.099,00.Current price is: kr. 1.345,00.
 • Udsalg

  Støvet Grøn Cashmere bluse – Carla

  Original price was: kr. 2.250,00.Current price is: kr. 1.345,00.
 • Udsalg

  Støvet blå Cashmere Tørklæde – Eloise

  Original price was: kr. 2.350,00.Current price is: kr. 1.175,00.
 • Udsalg

  Lime Grøn Cashmere Silke Bluse – Polly- Snow Pear

  Original price was: kr. 2.950,00.Current price is: kr. 1.180,00.
 • Udsalg

  Beige Cashmere Silke Bluse – Ava

  Original price was: kr. 3.275,00.Current price is: kr. 1.310,00.
 • Udsalg

  Latte Cashmere tørklæde – Eloise

  Original price was: kr. 2.350,00.Current price is: kr. 1.175,00.
 • Udsalg

  Støvet grøn Cashmere tørklæde – Eloise

  Original price was: kr. 2.350,00.Current price is: kr. 1.175,00.
 • Udsalg

  Støvet Blå Cashmere Top – Carla

  Original price was: kr. 1.820,00.Current price is: kr. 1.092,00.
Item added to cart.
0 items - kr. 0,00