Hurtig Levering   |   Fri fragt i Danmark    |  14 dages returret
Facebook Instagram

Om os

Om os

Det startede med cashmere og en dyb fascination og forelskelse for dette skønne materiale. For mere end 15 år siden tog det blødeste cashmere os med storm – og vi besluttede, at vi gerne ville gøre cashmere til en velfortjent luksus i hverdagen. For alle.

Fra 2020 helligede vi os EA Copenhagen og valgte at lægge al vores fokus her.

Vi er søstre og elsker begge cashmere. Samtidig er vi også meget passionerede om fashion, trends og tendenser. Vi elsker at spotte spændende designs i bybilledet, en helt særlig farve eller en speciel detalje. Det er vores inspiration til nye styles, designs og farver.

Hvorfor hedder vi EA Copenhagen?

Vi får tit spørgsmålet – og svaret er ganske enkelt. EA er nummer to forbogstav i vores fornavne – og Copenhagen, fordi virksomheden ligger i København. At vi samtidig kunne fortælle historien om et dansk brand alene med vores navn, er bare et plus. Især når vi også sælger vores cashmere-produkter uden for Danmarks grænser.

I kulissen har vi også en datter, der er virkelig dygtig til at omsætte vores skitser og løse designideer til målfaste tegninger og guidelinjer til vores kompetente produktion.

Hvorfor cashmere?

Vi vil gerne det unikke produkt i tidløst design og sublime materialer, som gør, at kvaliteten består år efter år. At glæden er lige stor, hver eneste gang du tager dit cashmere-tøj på.

Vores værdier

Med alderen sætter vi selv mere og mere pris på uforgængelig kvalitet. Derfor er det en fundamental og grundlæggende værdi hos EA Copenhagen at gøre op med ’brug og smid væk’-kulturen.

Vi vil sætte vores aftryk med cashmere-tøj af høj kvalitet. Tøj, du gemmer og gladelig tager på igen og igen. Tøj, der er med dig igennem hele livet.

Ea Copenhagen Shop

  • Udsalg

    Støvet blå Cashmere cardigan – Ella

    Original price was: kr. 2.850,00.Current price is: kr. 1.227,00.
  • Udsalg

    Biche Cashmere Cardigan – Ella

    Original price was: kr. 2.850,00.Current price is: kr. 1.227,00.
Item added to cart.
0 items - kr. 0,00