Hurtig Levering   |   Fri fragt i Danmark    |  14 dages returret
Facebook Instagram

Pleje

Pleje og pasning

Du kan vaske din cashmere i vaskemaskinen – på et uldprogram. Vandet skal være køligt eller koldt – og du skal vælge et program med færrest muligt omdrejninger.

Vi anbefaler, at du benytter et vaskemiddel, der er specielt udviklet til uldprodukter – og så bør du helt undgå at bruge skyllemiddel.

Når din cashmere skal tørre, er det vigtigt, at du lader dit cashmere-produkt tørre liggende. Du kan eksempelvis lægge dit cashmere-tøj fladt ud på et tørrestativ – gerne ovenpå et håndklæde. Hvis du hænger din cashmere på tørrestativet, vil tyngden af den fugtige trøje ’trække’ i strikket, og du kan risikere, at produktet tørrer skævt og kommer ud af sin form. Derfor – du bør altid lade dit cashmere-produkt tørre liggende.

FNUG PÅ DIN CASHMERE

Cashmere er et naturligt materiale, og derfor kan du ikke undgå, at der kan komme fnug og fnuller på din strik. Det sker naturligt, når du bruger dine cashmere-produkter. Det er dog let at slippe af med.

Vi bruger selv en barbermaskine, som vi forsigtigt kører hen over strikken. Det handler om ikke at køre for langt ned og for tæt på uldens luv, for så ødelægger du ulden.

Et godt råd er at undgå de særlige kamme, der nogle gange kan købes sammen med et cashmere-produkt. Ved at bruge en sådan kam vil du blot rive endnu mere uld og fnug frem.

Ea Copenhagen Shop

  • Udsalg

    Støvet blå Cashmere cardigan – Ella

    kr. 1.227,00
  • Udsalg

    Biche Cashmere Cardigan – Ella

    kr. 1.227,00
Item added to cart.
0 items - kr. 0,00