Hurtig Levering   |   Fri fragt i Danmark    |  14 dages returret
Facebook Instagram

Vores produkter

Vores produkter

Vores produkter er baseret på den højeste kvalitet af cashmere. Mere præcist er det 12 gg cashmere, hvilket giver noget af det mest fine og raffinerede strik. De 12 gg refererer til den engelske

Læs mere om vores kvalitets-cashmere her >

Innovation og nyskabelse ligger os meget på sinde. Som et resultat af dette arbejde kan vi meget snart præsentere dig for vores silke-cashmere. Et lidt tyndere og lettere materiale – og dermed perfekt til det lunere sommervejr.

EA Copenhagen er (indtil videre) hovedsageligt cashmere-tøj og cashmere-tørklæder til kvinder, men mændene skal bestemt ikke snydes for følelsen af det blødeste cashmere. Vi har også et cashmere-tørklæde til mænd – og flere styles er på vej.

betegnelse ’gauge’ og betyder, at der er 12 tråde pr. tomme strik.

VORES PRODUKTION

Med etableringen af EA Copenhagen har vi grundigt undersøgt, hvor vores produktion skal ligge, og hvordan produktionen skal tilrettelægges, så den lever op til vores egne, interne krav.

Resultatet er, at vi blandt kinesiske syersker og fagfolk har fået etableret produktionsfaciliteter, der både sikrer den høje kvalitet i vores produkter og viser god forståelse og følelse for vores design. Fra de små detaljer i designet til den færdige finish.

Vores produktionsfaciliteter lever op til alle gældende krav og retningslinjer – med alle certificeringer og godkendelser. Derudover ligger den bæredygtige produktion os meget på sinde.

 

 • Hver eneste cashmere-fiber bliver brugt og bearbejdet, så det kan anvendes til nye miljøvenlige produkter
 • Vores produktion donerer cashmere-fibervævet tøj til børn i fattige områder, så de kan holde sig dejligt varme i de kolde vintermåneder.
 • Vi beskytter det økologiske miljø og støtter den økonomiske indkomst for de lokale hyrder, så de er sikret det bedst mulige liv og livskvalitet

Ea Copenhagen Shop

 • Udsalg

  Støvet blå Cashmere cardigan – Ella

  Original price was: kr. 2.850,00.Current price is: kr. 1.227,00.
 • Udsalg

  Biche Cashmere Cardigan – Ella

  Original price was: kr. 2.850,00.Current price is: kr. 1.227,00.
Item added to cart.
0 items - kr. 0,00